Rólunk

Pintér Edina & Ferenc Ákos bloggerek

Már gyermekkorunk óta az utazás szerelmesei vagyunk, mindketten így nevelkedtünk. Az volt az álmunk, hogy 30 éves korunkig legalább 30 országot lássunk. Mára a fél világot bejártuk, a másik fele pedig folyamatosan motivál minket. Az utazásaink során szerzett talpraesettség lendít át minket az élet kihívásain.

Valamennyi burmai utunk során kedves mianmari barátunk, Lar Thu az útitársunk, aki minden egyes alkalommal a legtitkosabb helyszínekre kalauzol minket, hogy a kulisszák mögé is bepillantást nyerhessünk, megismerve ezáltal az ország igazi arcát. Tapasztalatainkat összegyűjtve, közösen hoztuk létre a “Varázslatos Mianmar”-t, hogy segítségére legyünk mindazoknak, akik szeretnék felfedezni az arany pagodák elfeledett kincseit. A túrák szervezőjével napi szinten kapcsolatban vagyunk, így mindíg első kézben értesülünk mindenről, szinte tiszteletbeli konzulok is lehetnénk, mert lassan már név szerint ismerjük az épp az országban tartózkodó legtöbb magyart. Az elmúlt évek során több tízezren olvastátok Mianmarral kapcsolatos cikkeinket a legnagyobb online médiafelületeken, hallhattatok minket rádióban, vagy találkozhattatok velünk újságokban, így örömmel tölt el minket, hogy egyre többen kezditek felfefezni ezt az igazán egzotikus országot. A sokszínű Burma (a maga természeti kincseivel, látnivalóival, érintetlen szigetvilágával, és lenyűgöző tengerpartjaival) összehasonlíthatatlanul autentikusabb, mint az összes többi környező ország. Hagyd, hogy elvarázsoljunk!

S. F. Lar Thu idegenvezető, Mianmar

Még tisztán emlékszem az első csoportomra, hogy vezettem körbe Őket Burmában. 1996-ot írtunk, azóta dolgozom idegenvezetőként. A kötelező nevezetességek lenyűgözték az első ide utazókat, Ők pedig a helybelieket. Ma sincs ez másképp, azonban túráim során a klasszikus látnivalókat, egyedi, speciális útvonalakkal egészítem ki, amik eddig rejtve maradtak az ide látogatók kíváncsi szemei elöl. Olyan autentikus helyszíneket keresünk fel, amik még újdonságnak számítanak, ahol részese lehetsz a szegényes, ám de annál barátságosabb mianmari mindennapoknak, így azok számára is fantasztikus élményt nyújtanak, akik sokadjára látogatnak ebbe a varázslatos országba. A résztvevőknek – függetlenül attól, hogy egyéni utazókról, vagy baráti társaságról van szó – semmire nem marad gondjuk csak, hogy átadják magukat a felfedezésnek. Az útitervet és az eseményeket bármikor teljesen spontán, saját igényeitekre, valamint költségeitekre szabhatjátok, hogy az utatok valóban életre szóló élmény lehessen. Utazási irodámat olyan igazi világutazók számára hoztam létre, akik szeretnék megismerni Burma valódi kincseit. Remélem, hogy Téged is vendégeim között köszönthetlek, és egy éltre szóló utazás élményét adhatom át!